Auto botst tegen boom in Stuifzand

Deze diashow vereist JavaScript.

Woensdagavond om kwart over zeven is op de Drijberseweg een BMW tegen een boom gebotst.

De bestuurder reed over deze weg, toen hij in een bocht naar recht de controle over de auto verloor.

Net voor de T-splitsing met het Zwart Schaap en de Diepweg, botste de wagen voor een woning tegen een steen en knalde daarna met de rechterzijde tegen een boom.

De bestuurder zat bekneld de wagen en werd er door de Hoogeveense brandweer en ambulancepersoneel uitgehaald. Nadat de man in een ambulance door het ambulancepersoneel en een traumateam, dat per auto uit Groningen was gekomen, was gestabiliseerd, werd het slachtoffer met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Hoogeveen gebracht.

Verkeersspecialisten van de politie deden ter plekke onderzoek naar de toedracht en legden de situatie vast op de gevoelige plaat.

Omdat er nogal wat olie en benzine op het wegdek lag werd het wegdek door een medewerker van Area met een bezemwagen gereinigd. Berger de Jonge voerde hierna de totaal vernielde auto af.

Update: politiebericht van 7 april

Automobilist gewond door botsing tegen boom.

Stuifzand – Bij een verkeersongeval op de Drijberseweg is woensdagavond een 39-jarige man uit Diever gewond geraakt.

Hij raakte door onbekende oorzaak met zijn auto van de weg en is tegen een boom gebotst. Hulpdiensten hebben het slachtoffer uit zijn benarde positie bevrijd. Omdat het vermoeden bestond dat de automobilist alcohol had gedronken werd een bloedtest gevorderd. De bestuurder weigerde mee te werken aan een bloedtest, waarna het rijbewijs werd ingevorderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *