BP tankstation in Hoogeveen overvallen

Deze diashow vereist JavaScript.

Zaterdagmiddag is het BP tankstation aan Het Haagje overvallen.

De dader, een donkere jongeman met rastahaar en een gouden tand, kwam omstreeks kwart voor vier het tankstation binnen en eist onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp geld.

Na zijn daad is hij er op een nieuw model herenfiets vandoor gegaan richting de Hoofdstraat.

De politie is meteen in de buurt en bij het treinstation een zoekactie gestart. De dader is vooralsnog niet aangetroffen.

De Technische Recherche deed ter plekke sporenonderzoek.

Update: politiebericht van 19:43 uur

Getuigen gezocht gewapende overval tankstation

Hoogeveen – De politie is op zoek naar getuigen van een gewapende overval op een tankstation aan Het Haagje in Hoogeveen.

Rond 15.45 uur vanmiddag kwam bij de politie een overvalalarm binnen van het tankstation aan Het Haagje. Toen de agenten ter plaatse waren bleek dat een man de zaak had overvallen. De man drong de winkel van het tankstation binnen en bedreigde de medewerker met een vuurwapen. De man eiste geld. Hem is een bedrag meegegeven waarna hij op een (vrij nieuwe) fiets verdween in de richting van de Hoofdstraat.

Politie-onderzoek

De politie is direct een onderzoek gestart. Er is sporenonderzoek gedaan in en rondom het tankstation en het slachtoffer en getuigen zijn gehoord. Daarnaast wordt er buurtonderzoek gedaan. Ook is er direct een burgernetactie gestart. Dit heeft nog niet geleid tot de aanhouding van de verdachte.

Signalement

Het gaat om een donkere man met rastahaar en één (of meerdere) gouden tand(en). Hij had een tas bij zich van de Nettorama. De fiets waarop hij wegfietste was vrij nieuw. De politie is op zoek naar getuigen van de overval of die kort daarvoor of daarna in de buurt een man hebben gezien die voldoet aan het signalement. Alle andere aanvullende informatie is ook welkom bij de politie in Hoogeveen via 0900-8844. Anoniem iets melden kan via M 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *