Dodelijk verkeersongeval op de N854 bij ,

Deze diashow vereist JavaScript.

Op Burgemeester Fonteinstraat, N854, bij Dalen, vond woensdagmiddag omstreeks kwart over vijf een dodelijk verkeersongeval plaats.

De bestuurder van een blauwe Renault Twingo, reed over deze weg vanuit Dalen in de richting van de A37. De bestuurder van een zwarte VW Polo, kwam vanuit de tegengestelde richting. In een bocht voor de rotonde van N34 bij Dalen, kwam de bestuurder van de Twingo door een stuurcorrectie, met zijn auto dwars op de verkeerde weghelft en werd in de rechter flank aangereden door de Polo.

De Renault kwam na de aanrijding in de bermsloot, waar de wagen over de kop sloeg en in de sloot bleef liggen. De Volkswagen draaide een halve slag en kwam een eindje verderop in de berm tot stilstand.

De bestuurder van de Twingo werd uit zijn wagen geslingerd en kwam in een weiland terecht; waar hij aan zijn verwondingen overleed. De bestuurder van de VW werd voor controle overgebracht naar een ziekenhuis in Emmen. Daar werd een gekneusde hiel geconstateerd, de man is inmiddels weer thuis.

De weg was ter plekke vanwege onderzoek door de verkeersongevallendienst van de politie en bergingswerkzaamheden, enkel uren afgesloten voor het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *