Gekkenhuis op de A37 ter hoogte van Oosterhesselen

Deze diashow vereist JavaScript.

Donderdagavond was het op de A37 een compleet gekkenhuis. Om even na half negen werden de hulpdiensten opgeroepen voor een verkeersongeval.

Een automobilist reed over de A37 richting knooppunt Holsloot toen hij een kleine kilometer voorde de afrit Oosterhesselen de macht over het stuur verloor. De wagen schoot in de middenberm over een greppel en kwam op de rijbaan van het tegemoet komend verkeer dat richting knooppunt Holsloot reed. Een automobilist probeerde de auto te ontwijken, maar kon een aanrijding niet voorkomen. De wagen belande daardoor in een bermsloot. De auto van de veroorzaker, kwam op de rijbaan tot stilstand.

Terwijl de huldiensten met de afhandeling bezig waren, botste een automobiliste op een pijlwagen van Rijkswaterstaat die voor het ongeval stond. De wagen raakte flink beschadigd en verloor door de aanrijding het linker voorwiel dat honderd meter verder op de vlucht terecht kwam.

Tot ieders ontsteltenis werd een tijdje later een tweede auto van Rijkswaterstaat aangereden, die weer voor de andere aangereden auto van Rijkswaterstaat stond. Ook deze wagen liep behoorlijke schade op. De veroorzaker van deze aanrijding vond het niet nodig om te stoppen en is doorgereden. Deze bestuurster heeft zich later gemeld bij de politie in Coevorden.

Wonderbaarlijk genoeg, vielen er bij de drie aanrijdingen geen gewonden.

De VOA stelde in alle gevallen een onderzoek in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *