Hoogeveen: bedrijfspand verwoest door brand

Deze diashow vereist JavaScript.

In de nacht van vrijdag op zaterdag is het bedrijfspand van C&J Bedrijfsauto’s aan de Marconistraat verwoest door brand.

Om even voor half één werd de Hoogeveense brandweer gealarmeerd voor een bedrijfsbrand. Omdat er al snel werd opgeschaald naar “middelbrand” was het al snel duidelijk dat het een serieuze zaak was.
Toen de spuitgasten arriveerden stond het gehele pand al in lichterlaaie. Een aangrenzend pand, van een andere ondernemer waar naar verluidt 20 aggregaten een paar duizend liter diesel, in stonden, vatte ook vlam. Er werd dan ook verder opgeschaald naar grote brand.
Een omstander vertelde dat zijn zoon om twaalf uur voor het bedrijf was langs gereden, toen was er nog niets aan de hand.

Of er sprake is van brandstichting zal politieonderzoek moeten uitwijzen.

Update16:00 uur.
Tijdens de brand is er asbest vrij gekomen. Een gespecialiseerd bedrijf is vanmiddag begonnen om de asbestdeeltjes op te ruimen. Een bepaald gebied is daarom afgezet.

Update17:00 uur.
De politie Hoogeveen roept mensen die iets gezien hebben op om contact op te nemen met de politie in Hoogeveen. Dus als u getuige bent geweest van de brand, of als u  over meer informatie beschikt. Neem dan contact op met de politie in Hoogeveen via 0900-8844. Wilt u anoniem iets melden dan kan dat via M: 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *