Hoogeveen: doorrijder snel door politie gearresteerd

Deze diashow vereist JavaScript.

Op de kruising Tamboerlaan met de Dahliastraat en de Witsenborgstraat vond zaterdagavond omstreeks kwart over negen een aanrijding plaats tussen twee auto’s.

De bestuurster van een Opel stationwagen raakte daarbij gewond, zij is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

De bestuurder van een rode Opel Vectra ging er vandoor. Er werd een Burgernetactie uitgegeven en als snel werd de auto achter een flat in de Alteveerstraat aangetroffen. De bestuurder werd door de politie gearresteerd en meegenomen naar het politiebureau in Hoogeveen.

In de auto lagen meerdere lege bierflesjes, goed mogelijk dat de bestuurder onder invloed van alcohol was. In de database van het RSW is te zien dat de auto vandaag van eigenaar is gewisseld. Ook was de wagen niet verzekerd; maar het kan zijn dat dit nog niet bijgewerkt is. Ook is te zien dat de APK op 15 april van dit jaar is vervallen. Maar ook hier geld, dat ook dit mogelijk nog niet bijgewerkt is in de database.

Update: politiebericht van zondag 2 augustus

Man rijdt door na botsing

Hoogeveen – De politie heeft zaterdagavond een 23-jarige man uit Hoogeveen aangehouden omdat hij doorreed na een botsing.

Een 51-jarige vrouw uit Hoogeveen reed in haar auto over de Tamboerlaan en verklaarde dat ze werd aangereden door de 23-jarige Hoogevener. De vrouw werd met nekklachten naar een ziekenhuis gebracht. De Hoogevener ging er na de aanrijding vandoor. Hij werd later die avond, met behulp van Burgernet, op de Trompstraat aangehouden. De man was onder invloed van alcohol. Hij blies 475 ug/l bij de ademanalyse. De verdachte is in een cel opgesloten in afwachting van het onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *