Joyriding op vrijdag de 13e is slecht idee

Deze diashow vereist JavaScript.

Dat je op vrijdag de 13e een beetje moet op passen, dat weet iedereen. Maar om dan zonder rijbewijs te gaan joyriden, is niet echt verstandig. Een jongeman die in een zorgboerderij in een klein dorp in de gemeente Coevorden verblijft, had daar waarschijnlijk niet aan gedacht.

Op het moment dat hij alleen thuis was, ging hij opzoek naar de autosleutels van de vrouw des huizes. De vrouw had de autosleutels meegenomen, maar de jongen vond toch de reservesleutel. Hij stapte vrolijk in de Suzuki Alto om een stukje te gaan toeren.

Op de kruising Nijlansweg, Veenhuizerweg en de Broekkampsdijk bij Zwinderen, ging het rond zes uur fout. Volgens de jongeman, moest hij op de Broekkampsdijk uitwijken voor een auto die vanaf de Veenhuizerweg hem tegemoet kwam. De knaap verloor daardoor de macht over het stuur en botste op de Nijlandsweg tegen een boom.

Doordat de beide portieren door de botsing niet open wilden, moet hij een zijruit stuk slaan om het voertuig te kunnen verlaten.

De joyrider hield aan het hachelijk avontuur een aantal schaafplekken aan boven- en onderlichaam en rechterbovenbeen over. De dertien jaar oude Suzuki is rijp voor de sloop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *