Motorrijders onderuit op de A37 ter hoogte van Zwinderen

Deze diashow vereist JavaScript.

Vrijdagavond om even na acht uur gingen op de A37 ter hoogte van Zwinderen twee motorrijders onderuit.

Zij reden in een groep in de richting van het knooppunt Holsloot en kwamen een paar honderd meter voorbij het tankstation De Groote Veldblokken met elkaar in aanraking, waardoor zij ten val kwamen.

Politie, ambulancepersoneel en een traumateam arriveerden ter plekke om de slachtoffers medische hulp te verlenen. Nadat zij gestabiliseerd waren werd één van hen zwaargewond met een traumahelikopter naar een ziekenhuis gebracht. Het andere slachtoffer werd met een ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Een expert van de verkeerpolitie stelde ter plekke een onderzoek in naar de toedracht. Een berger voerde daarna de beschadigde motoren af. Er ontstond een file van enkele kilometers.

Een groot aantal automobilisten dacht via de parkeerplaats van het tankstation voorbij de file en het ongeval te kunnen komen. Helaas voor hen, ging deze vlieger niet op en kwamen ze aan het eind van de parkeerplaats alsnog vast te staan

Update: politiebericht van zaterdag 6 juni 2015

Twee motorrijders gewond door ongeval

Op de A37 raakten vrijdagavond twee motorrijders gewond.

Agenten troffen een gewonde 41-jarige man uit Barendrecht liggend op de rijstrook aan. De andere gewonde, een 34-jarige man (woonplaats onbekend), lag op de vluchtstrook. Beide mannen reden met een groep motorrijders weg bij het tankstation. Ze reden als laatste weg.

De 34-jarige moest afremmen wat de 41-jarige vermoedelijk niet in de gaten had, waardoor hij achterop de 34-jarige reed. De 41-jarige werd zwaargewond met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. De ander had armletsel. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie doet onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *