Ruinen: politie en defensie doen onderzoek in moordzaak Rotterdam

Deze diashow vereist JavaScript.

Op verzoek van de Rotterdamse politie doen speciale teams van het Ministerie van Defensie vandaag onderzoek op twee locaties in Ruinen. De teams gaan in het onderzoek naar de om het leven gebrachte Rotterdamse vrouw Yasmeen zoeken naar sporen en/of voorwerpen.

Yasmeen werd op 26 januari 2015 in Rotterdam als vermist opgegeven. De politie ging meteen uit van een zorgwekkende vermissing en een team rechercheurs onderzocht de zaak. Dat onderzoek bracht het team naar Ruinen, waar rechercheurs op 12 februari haar stoffelijk overschot in een bosperceel nabij Ruinen aantroffen. Diezelfde avond is haar echtgenoot, een 26-jarige Rotterdammer, aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij haar dood.

Afgesloten

Defensie en politie zoeken op de locatie waar Yasmeens stoffelijk overschot werd aangetroffen en op een nabijgelegen parkeerterrein aan de N375. Beide locaties zijn gedurende die onderzoeken voor alle verkeer afgesloten.

Opsporing Verzocht

Op 7 april besteedt het TV programma Opsporing Verzocht aandacht aan het onderzoek naar de dood van Yasmeen. Onder andere wordt kijkers gevraagd wie Yasmeen op zaterdag 24 of zondag 25 januari nog heeft gezien, er wordt informatie over de gebeurtenissen dat weekeinde gegeven en kijkers wordt gevraagd wie die dagen in Ruinen iets opvallends heeft gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *