Tankstation in Coevorden overvallen

Deze diashow vereist JavaScript.

Het zelftankstation Argos (voorheen Q8 )aan de Euregioweg in Coevorden is maandagavond overvallen.

Omstreeks kwart over zes drogen twee gewapende mannen het tankstation binnen en dreigden met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Het personeel is erg geschrokken. Na hun daad zijn de overvallers gevlucht richting van Duitsland. De Duitse politie is in de grensstreek ook op zoek naar de daders.

Net voor acht uur meldt de politie, dat de Duitse politie een auto heeft aangetroffen dat mogelijk door de daders gebruikt is. Van de daders ontbreekt elk spoor.

Of er buit is gemaakt is op dit moment niet duidelijk.

Update: politiebericht van dinsdag 16 juni 2015

Overval op tankstation

Coevorden – De politie onderzoekt een overval op een tankstation aan de Euregioweg in Coevorden.

Maandagavond kwam een nog onbekende man het tankstation binnen. Hij bedreigde het aanwezige personeel met een vuurwapen en eiste vervolgens geld. Nadat hij een onbekend geldbedrag buit had gemaakt, verliet hij het tankstation. Buiten stond een handlanger te wachten in een auto. De twee reden vervolgens weg in de richting van Duitsland. Net over de grens werd later die avond een auto aangetroffen die vermoedelijk door de overvallers is gebruikt. Het voertuig is in beslag genomen voor sporenonderzoek. Aan het personeel van het tankstation is slachtofferhulp aangeboden.

Update: Politiebericht van 16:19 uur.

Politie zoekt bestuurder vluchtauto

Coevorden – De auto die maandagavond is gebruikt bij de overval op een benzinestation aan de Euregioweg in Coevorden is de dagen daaraan voorafgaand al een aantal keren in Coevorden en omgeving gezien.

Een aantal mensen is de wagen, een goud-beige-kleurige Opel Astra, model 1997, in het weekend in en bij de Ganzenstad opgevallen. De auto was toen voorzien van een bijzondere kentekenplaat. In alle gevallen was sprake van een en dezelfde bestuurder.

De wagen werd kort na de overval door de Duitse politie bij Laar, in de grensstreek, gevonden. De politie vermoedt dat de bestuurder als enige persoon de overval op het benzinestation heeft gepleegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *