Taxichauffeur overvallen in Hoogeveen

Deze diashow vereist JavaScript.

Zondagochtend is rond half zeven is in de Anemoonstraat een taxichauffeur overvallen.

De man was klaar met zijn dienst een parkeerde de taxi in de buurt van zijn huis. Terwijl de chauffeur de administratie bij te werken liepen twee mannen met bivakmutsen naar de taxi. De chauffeur opende de deur, en op dat moment werd hij bedreigd met vermoedelijk een vuurwapen en moest  zijn portemonnee, sleutelbos en mobieltelefoon afgeven, waarna de overvallers vertrokken.

De buit zou de overvallers wel eens tegen kunnen vallen. De taxichauffeur was zo slim geweest om zijn eigen portemonnee mee te geven en niet de portemonnee met de dagopbrengst.

Van de daders is het volgende signalement bekend.

Dader 1:

ongeveer 20 jaar,

slank postuur,

1.75 m lang,

donker rode lippen

bruin gevlekte jas.

Dader2:

1.70 m lang.

De politie heeft de taxi meegenomen voor onderzoek.

Hebt u informatie dat voor de politie van belang kan zij? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Update: politie bericht van maandag 31 augustus.

Politie onderzoekt beroving taxichauffeur

Hoogeveen – De politie onderzoekt de beroving van een taxichauffeur op de vroege zondagmorgen in de Anemoonstraat.

Rond half zeven kwam de chauffeur, een 44-jarige man uit Hoogeveen, vanuit de Dahliastraat de Anemoonstraat in rijden. Daar stopte hij om zijn administratie bij te werken. Twee mannen liepen naar de taxi. De chauffeur opende de deur, en op dat moment werd hij bedreigd met vermoedelijk een vuurwapen. De twee daders dwongen de chauffeur om zijn portemonnee af te geven. Daarna gingen ze er vandoor. De politie zoekt eventuele getuigen die inde omgeving van de Anemoonstraat iets hebben gezien dat hiermee te maken kan hebben. Hebt u informatie die voor de politie van belang kan zijn in dit onderzoek, neem dan contact op met ons op het algemene nummer 0900 8844, of anoniem op 0800 7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *